Proizvodi

Dekorativne boje

9

Fasadne žbuke

9

Boje za interijere

9

Temeljne boje i lakovi

9

Zidne impregnacije

9

Proizvodi za drvo i željezo na bazi vode

9

Proizvodi za drvo na bazi sintetike

9

Proizvodi protiv pljesni

9

Specijalni proizvodi

Dekorativne tehnike

Ton karta

San Marco Adriatica

Galerija radova

Edukacijski centar

Dokumentacija

Kontakt

O nama

Prodajna mjesta

Kontakt

Boje za interijere – Marcromie

Ton karta Marcromie – 1212 COLORS FOR INTERIOR prikazuje  kompletan izbor tonova boja za interijere sastavljen od 1.212 boja, odabranih prema suvremenim arhitektonskim trendovima.

Jednostavan i učinkovit alat za izbor boja koji služi  stručnjacima, konzultantima, dizajnerima i koji će  odgovariti svačijem ukusu i svakoj želji i  potrebi kupca.

Položaj boja na ton karti podijeljen je na sedam dijelova koji olakšavaju odabir i omogućuju jednostavnu usporedbu boja  iz iste grupe.

Slovo u kodu identificira boju skupine, unutar svake skupine boje se razlikuju po svjetlini (L), kromatičnosti (C) i tonu (H). Boje se postupno miješaju iz jedne nijanse u drugu, bez jasne razlike, sjajni tonovi se osvjetljuju, a zatim gube intenzitet.

Svaka nijansa iz Marcromie ton karte  može se dobiti u  proizvodima za unutarnju upotrebu tvrtke Colorificio San Marco i Duga-tehna korištenjem sustava Marcromie Tinting.

[modula id=”277251″]

Nijanse prikazane na ekranu se mogu razlikovati od stvarnih nijansi, te služe isključivo informativno. Za konačan odabir nijansi, zatražite ton kartu na prodajnom mjestu.