Proizvodi

Dekorativne boje

9

Fasadne žbuke

9

Boje za interijere

9

Temeljne boje i lakovi

9

Zidne impregnacije

9

Proizvodi za drvo i željezo na bazi vode

9

Proizvodi za drvo na bazi sintetike

9

Proizvodi protiv pljesni

9

Specijalni proizvodi

Dekorativne tehnike

Ton karta

San Marco Adriatica

Galerija radova

Edukacijski centar

Dokumentacija

Kontakt

O nama

Prodajna mjesta

Kontakt

San Marco Adriatica

Naša priča

Naša tvrtka San Marco Adriatica DVA d.o.o. direktni je zastupnik i distributer proizvoda „Colorificio San Marco“ vodeće kompanije, na svjetskom tržištu, na području proizvodnje sistema za ličenje i dekoriranje zidova interijera i eksterijera. Tradicija „Colorificio San Marco“ traje još od 1950 godine i zahvaljujući konstantnoj inovaciji i modernizaciji postaje referentna točka i u mnogim državama kako u Europi tako i izvan nje te naši proizvodi lako nalaze kupce u Hrvatskoj i izvan nje.

Godina iskustva

M2 proizvodnog prostora

Zadovoljnih klijenata

San Marco – Tradicija kvalitete

Colorificio San Marco S.p.A. kao glavno poduzeće u San Marco Group, je vodeća kompanija u Italiji u oblasti proizvodnje i plasmana građevinskih zidnih boja i premaza.

Kompanija San Marco ima bogatu povijest koja datira još iz 1937. godine zahvaljujući svom osnivaču Kavalier Pietru Tamburiniju. Njom danas rukovodi četvrta generacija poduzetnika iz obitelji koja je stekla referentnu reputaciju na međunarodnoj poslovnoj sceni. Decorativi San Marco predstavlja proizvodnu marku poduzeća Colorificio San Marco S.p.A. i specijalizirano je za dekorativne premaze.