Proizvodi

Dekorativne boje

9

Fasadne žbuke

9

Boje za interijere

9

Temeljne boje i lakovi

9

Zidne impregnacije

9

Proizvodi za drvo i željezo na bazi vode

9

Proizvodi za drvo na bazi sintetike

9

Proizvodi protiv pljesni

9

Specijalni proizvodi

Dekorativne tehnike

Ton karta

San Marco Adriatica

Galerija radova

Edukacijski centar

Dokumentacija

Kontakt

O nama

Prodajna mjesta

Kontakt

Ton Karta boje za eksterijere – Marcromie

Ton karta Marcromie  336 BOJE ZA VANJSKE ZIDOVE nudi novi izbor boja za vanjske površine sastavljen od 336 nijansi, namijenjen za razne mogućnosti toniranja fasadnih boja sa karakterističnom  elegantnošću i stilom prilagođenim svakom arhitektonskom rješenju.

Marcromie 336 ton karta je  kolorimetrijski alat koji je omogućava širok izbora nijansi, uključujući i novo dostupne nijanse za fasade.

Osvježili smo narančastu boju sa novim nijansama koje su nedostajale a koje su primjenjive za toniranje fasadnih boja. Narančasta je dobila novu dimenziju prilagođenu vanjskoj upotrebi sa novim sjajnim, svijetlim i živim tonovima.

Sve nijanse iz Marcromie ton karte 336 mogu se dobiti uz  Marcromie Professional sustav za nijansiranje temeljen na 24 boje.

Sve nijanse  mogu se dobiti anorganskim pigmentima s maksimalnom otpornošću na svjetlost, vremenske utjecaje i alkalnost podloge.

Nova ton karta sadrži kromatsku ljestvicu sa kombinacijama boja koje olakšavaju usporedbu i izbor nijansi.

[modula id=”277251″]

Nijanse prikazane na ekranu se mogu razlikovati od stvarnih nijansi, te služe isključivo informativno. Za konačan odabir nijansi, zatražite ton kartu na prodajnom mjestu.